1 Aralık 2016 Perşembe

Kendi Paramızla Rezil Olmamak Lazım !!

Paranızı ve zamanınızı kaliteli kullanın!

Para kazanmak için; hayat ve yaşam ve
herşey para ile ölçülür olmuş bu devirde, kimileri sokaklarda dileniyor para için kimileri asgari ücretle yaşamaya çalışıyor kimileri kendi geliştirmiş memur olmuş kimileri şirket yönetiyor kimileri hazır parayla hükümdarlık sürüyor. Paranız olmadan dışarda marketten bile su alamıyorsunuz ! Haksızmıyım. Elindekinin değerini bilmeli ve turnayı gözünden vurmalısınız. Degerli hareketler ve yatırımlar yapın kimsenin boşa harcicak parası yok bu devirde. Fakat para herşey değil bunu unutmayın.

Zaman kazanamak için; Bu dünyada tek gerçek olgu zamandır. Hayatımız ya iyi zamanlı olur yada kötü zamanlı iyi zamanlı bir hayattın içinde temel ilke mutlu bir evlilik ve mutlu bir yuvadır. Sizler paranızı ve zamanını geri dönüşü çok zayıf işler için harcarsanız hayat ikinci sansı vermez. Belki hayatın gerçek yüzünü görmemiş olabilirsiz. Gördüysenizde bana hak vericeğinizi tahmin ediyorum.

Herneyse konuyu çok uzattım gerçek hayatin zorluklarına nazaran elinizde bir altın bileziğin olmasını istiyorsanız. Bu konuya eğilmeli ve kaliteli bir hizmet almalı karşınızda sürekli bir muhattap bulmalısınız. Bu önemli hususlar size kaliteli bir zaman ve hayat kazandıracaktır. Paranızın ve zamanınızın boşuna gitmemesi dileğiyle..

0 yorum:

Yorum Gönder